Οι δύσκολες καταστάσεις απαιτούν ψύχραιμες αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ξεπεράσει τον σκόπελο αναλύοντας τα δεδομένα και ψάχνουν αντίδραση πια μέσω του πρωταθλήματος. Αυτή η αντίδραση μπορεί να έρθει μόνο από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται να σηκώσουν πάλι το κεφάλι ψηλά, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που πρέπει και μπορούν.

Ο Μίτσελ προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (13/12, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) και αναμένεται να υπάρξουν νέες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τόσο διότι κάποιοι παίκτες είναι ταλαιπωρημένοι ή έχουν ενοχλήσεις από τα δύο τελευταία ματς όσο και γιατί ορισμένοι δεν είχαν καλή απόδοση και χρειάζεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Ραμόν αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ρέαμπτσιουκ, ο Μπα ίσως επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά από πολύ καιρό, δεν αποκλείεται στην αποστολή να είναι και ο Σισέ, ενώ πιθανότατα θα είναι στην ενδεκάδα ο Φορτούνης, ο Ροντινέι και ο Μπακαμπού που πέρασαν ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, αλλά και ο Μασούρας που ήταν εκτός 20άδας.

Για τον Χάμες και τον Μπιέλ, όλα αυτή την ώρα είναι ανοιχτά. Οι ενοχλήσεις που έχουν είναι περισσότερο από την κόπωση και τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη, αν ο Μίτσελ θα τους έχει μαζί του για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου, ή θελήσει να τους ξεκουράσει.

Όμως, αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό, πέρα από πρόσωπα, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν κόντρα στον Παναιτωλικό, να παίξουν με ψυχή, πάθος, αποφασιστικότητα και να βγάλουν ένταση, ενέργεια και αντίδραση στο παιχνίδι τους.

Ιστορία από Δημήτρης Χριστοφιδέλλης  https://www.sport24.gr/